BHN2: 2 ketul butter / 500g 1 1/2 cawan gula kastor (100g) Sedikit esen vanila 1 biji telur Secubit garam 5 cawan tepung ubi 3 cawan tepung gandum 5 sb serbuk badam 3 cawan kelapa yg dah disangai awal2 1 cawan badam nipis yg dah disangai atau di bakar CARA2: 1. Butter, gula kastor & esen vanila mix kan sebati pakai mixer atau senduk sedang2 sja. 2. Masukkan 1 biji telur dan secubit garam, kacau lg. 3. Satukan semua bahan2 kering, tepung ubi, tepung gandum, serbuk badam dan kelapa yg dah disangai awal2. Kacau sebati. 4. Uli smpai jd doh. Kalau agak lembek tambah tepung gandum, agak2 smpai doh boleh dicanai. 5, Tambah sedikit badam nips yg dah disangai atau di bakar sekejap. Gaulkan dan terap atau buat lah bentuk. 6. Bakar suhu 160 c selama 25 minit atau smpai masak. Sumber : Facebook Kisah Rumah Tangga ke Jom Kongsi Resipi Masakan